Smoothie med rabarber och protein

Nu är det fredag! Första fredagen på något sett, eftersom fredag är mer värt när man jobbar än när man är ledig 🙂 Jag har jobbat 9-16 hela veckan, jätteskönt med lite extratid på morgonen. Jag har lämnat Noria på förskolan och Jan har följt Vilmer till inskolningen på skolan.

I morse var jag hungrig, åt nog inte tillräckligt efter träningen igår. Så det blev både en klick havregrynsgröt och en smoothie. Jag provade en helt ny variant, med fryst rabarber. Jag tog 1.5 dl kesella, ca 12 skivor rabarber (typ 1.5 centimeters), 1/2 dl proteinpulver och lite mjölk. Rabarberna är ju sura som styk,  och kesellan är ju lite sur den med, men med lite hjälp av det söta proteinpulvret så behövdes inget mer sött.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply