Snart ett kvartal avklarat

 

Nu har snart 3 månader gått på utmaningen Min mil denna vecka. Jag har hållt mitt löfte till mig själv. Jag har sprungit minst en mil varje vecka. Vissa veckor flera kortare pass, men alltid minst en mil och nej, jag har inte bytt ut mot snabba promenader eller crosstrainer, det har jag bara lagt till milen i så fall.

Nu när våren kommit och de som inteär vana eller sugna att springa på vintern har kanske lagt undan skidorna. Är det inte läge att hoppa på utmaningen nu??

Det finns en facebookgrupp som heter Min mil denna vecka, gå gärna med där! Sedan taggar vi på insta och facebook när vi vill, med #minmildennavecka

Och jag letar vidare efter sponsorer som vill hjälpa till med små beköningar då och då.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply