Sol och bad

Borgis/Bogardalen/Lännabadet-kärt barn har många namn. Helt klart vårt favoritbad denna sommar. Passar barnen perfekt. Vilmer har upptäckt att hans Swimpypuffar är kul, så han har simmat hundsim idag. Själv har jag simmat en bra bit, tillräckligt för att bli alldeles svag i armarna när jag skulle upp på bryggan. Känns som om den träningen räcker i den här värmen.

Gick upp direkt barnen väckte mig idag och fixade matsäck. Kalkonspett och pastasallad, också sommarens favorit. Bara innehållet i pastasalladen som ändras.  Och marinaden på spetten. Idag var det salladsost, skinka, basilika, ruccola, pasta, majs, tomater i salladen och creme fraisch, majonnäs och en salig mängd heta kryddor + rödlök i ”vuxendressingen”. arinerade spetten i olja med spiskummin och paprika. Tunnbrödrullar med ost, kaffe och muffins. Sedan syndade vi med glass som mellis. 

Igår brände jag mig lite på axlarna då jag bara hade spf 10 på mig. Idag körde jag med 30 igen och har klarat mig. Men ändå var det grymt skönt med en sval dusch, fila fötterna, ansiktsmask, aloe vera som after sun. Smuttar på lite rosévin och njuter av sommarkvällen. Tänk att vi haft så fint väder hela vår gemensamma semester. Nu lovar jag att inte klaga om det kommer lite regn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply