Sommarplaner

IMG_0259 (Large)

Nu är det som sagt sommarlov, men bara för mig och barnen. Denna och två veckor tills Jan går på semester. han ar 4 veckor i år först och sedan ytterligare 1.5 vecka när jag börjar jobba, så Noria inte ska behöva börja på fritids innan inskolningen till förskoleklassen. På så vis är barnen lediga 2 hela månader, till 19 augusti.

Jag och barnen ska nog lyckas hålla oss sysselsatta, men just nu har jag inte massor av idéer, förutom alla parker i stan, några museum osv. Så kom gärna med förslag 🙂

Så snart Jan gått på semester får vi börja packa för Legoland. Vi ska försöka ta oss till Göteborg så snabbt som möjligt. Vi ska bara försöka hitta ett bra och mysigt boende. Tips någon? Vi ska väl mest sova där, för vi lär komma fram framåt kvällen och ska upp skaplig tid dagen efter för att gå på Universeum. Vi har blivit testfamiljer via Barnsemester. Efter Universeum åker vi ut till ytterby för att umgås med Pia och hennes familj. Vi får sova kvar där och sedan dra till båten på morgonen. 4 nätter i stuga på Lalandia sedan en natt i Borås, i Åkes stuga innan vi åker hemåt igen…..tror vi. Är vi inte mätta än kan man ju ta in någonstans på vägen hem.

Men vad mer ska man hitta på under sommaren då? Det lär ju bli någon kryssning gissar jag. Ett lätt sätt att umgås och barnen trivs bra med hyttsovning, buffé och lekrum. Just nu går hon och Maja runt med Ville Viking i sin dockvagn och tycker vi kan åka snart!

Idag är sista dagen i tävlingen där man kan vinna resa med Viking Line, men det är många deltagare och svårt att vinna bland alla jättefina båtar 🙂 Har du deltagit i tävlingen?

Sedan hoppas vi på fina sommardagar så vi kan ut och segla. Förra året blev det en övernattning, men i år hoppas jag att vi kan kunna åka iväg lite längre, till Sigtuna eller Skokloster i alla fall 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Sommarplaner

  1. Susanne
    19 juni, 2013 at 19:51 (11 år ago)

    Ja den där Ville Viking… 😉 Det blir absolut en kryssning för oss också – vore superkul om vi kunde försöka åka tillsammans. Vi skulle delta i tävlingen tänkte vi, sparade en stooor kartong och en mindre för skorsten… Men vi har inte fått till nåt, synd.

Leave a Reply