Sommarpresent till fritidspersonalen

20130618-084853.jpg

Idag är det barnens och min sista arbetsdag innan semester och sommarlov. Jag ska läsa igenom massor av olika läseböcker tänkte jag, så jag vet vad som dyker upp där ifall något passande ramlar över mig under sommaren. Vet man vilka ämnen och teman som finns med i böckerna så brukar sådant ploppa fram i tidningar, på loppisar och liknande också. Sedan ska jag försöka skriva anteckna lite idéer så de inte ramlar bort. Men runt mellis tar vi sommarlov. Jag vet att jag inte kan hålla fingrarna bort från jobb ändå under sommaren, men det spar jag till regniga tråkiga dagar. Idag är det visserligen en regnig dag, men inte en tråkig.

När vi kommit hem allihop ska vi fixa klart inför födelsedagsmiddag. Det blir en enkel bjudning med 6 gäster från förskolan, och det mesta är ju redan fixat. Bakade gjorde vi igår kväll, hela familjen ihop. Sedan blir det grillspett, som de får trä själva, samt grillad frukt med glass. Mer om det ikväll 🙂

Vilmer har lämnat en liten sommarpresent till fritidspersonalen också. Han trivs så fint på fritids och vi tycker verkligen att de hjälpt honom att växa och visa mer av sig själv. Till exempel vågade han ju ställa upp i teatern nu under våren. I höstas backade han ur från talang, men tydligen vågar och vill han mer nu.

De fick en påse med hemmagjord knäckebröd i form av hjärtan, fjärilar, någon liten bil och ett gäng giraffer. I påsen låg också en bit fin ost till, samt två små marmeladburkar. Det verkade uppskattat 🙂 Jag tycker om att fixa små presenter så där, och jag vill att barnen lär sig att visa uppskattning (utan att det för den saken måste vara dyra påkostade saker). Vi har förut bakat lavelelskorpor och lagt i en stor burk. En jul gav vi bort pepparkaksänglar. Tårtan är ju en klassiker också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply