Spädbarnslabbet

Direkt efter bvc åkte vi till spädbarnslabbet uppe vid Blåsenhus. Vi blev tillfrågade om Vilmer kunde ställa upp igen och tackade ja. Han gillar ju sådant där. Och jag med!

Vi var tidiga dit och gick in på botaniska trädgården en stund. Skulle vi inte ha gjort för jag fick en bot under tiden. Jag hade betalat parkering men inte lagt i tillstånden som jag skulle få av tjejen. 10 minuter, 350 kr. Fasen sådant grämer mig. Först tänkte jag att jag måste tjäna in dem, så det blir havregrynsgröt till middag också, och så ut ch leta pantburkar 🙂 Sedan gick jag över till att skita i allt och var tvungen att tröstäta en kebab med bröd på Dax, eftersom jag var för trött och grinig då för att orka åka hem och laga mat. jan skulle ju ändå inte vara hemma.sedan ringde han och sa at han var hemma ändå och då blev jag lite sur på det också, för att jag tryckt i mig fulkalorier i onödan 🙂 Men lite glad blir man ju av stora kor i Dax´trädgård.

Nåväl, tillbaka till spädbarnslabbet. Noria satt knäpptyst hela tiden, medan Vilmer pratade med två tjejer och en handdocka. Det handlade om normer den här gången, om barn härmar det vuxna gjrt när de tittar bort så att säga, när det handlar om saker som är onödigt tex ett mindre effektivt sätt att lösa det. Och om han skulle preotestera när dockan gjorde fel. sedan fick han sin lön, 100 kr på Barnens hus. Han valde en bil till sig och överlät resten till Noria som köpte en schleiss-sanktbernardshund, med ett litet bidrag från mig. Hamburgare och sedan hem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply