Stekta äpplen med agavesirap

Uppe tidigt idag, vaknade faktiskt redan vid 6 och kände mig pigg. Gissar att det har med solen att göra. Men somnade om och sov till 7 i alla fall.

På helgerna vill jag göra något annat än havregrynsgröt. Men idag fanns inte mycket skoj hemma direkt. men så kom jag på att vi har både keso och äpplen. Jag stekte äppelskivor i smör och agavesirap och kryddade med kanel, och hade keso till. Ett enkelt men rätt gott tips så här på söndagsmorgonen.

Agavesirap kallas ibland gi-sirap eftersom den har liten påverkan på blodsockret. Den ger en söt smak som passar där sirap eller socker passar, men behöver bara en liten mängd. Just den jag använder kommer från Renée Voltaire och är köpt hos bodystore. Den är i en sådan fin plastflaska att den duger att ge bort som present också, istället för en chokladask kanske.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply