Step

Idag slängde jag in alla matteböcker i bilen och for iväg på träning. Det finns ju ett pass kl 16 och jag kom inramlande lite sent. Det finns ju altid plats så det var ju inte hela världen. När man stressar funkar inget. Nästan så man ramlar omkull i sin iver att klä på sig så snabbt som möjligt. När jag väl bytt om insåg att jag lagt parkeringbiljetten i kassen och sprang ut igen. När det är gratis två timmar vill man ju inte gärna få böter, det skulle kännas mycket onödigt. Idag var det ett step-pass och jag bestämde mig för att köra passet på den högre nivån. Jag har kört lägre sedan jag började för att hinna med alla rörelser. Men nu börjar orken öka och jag kände att jag inte kan stå där nere och harva mer. Det blev skillnad verkligen, svårare, jobbigare men det funkade.

En bit in i passet märkte jag att det började lukta om mitt hår. Jag tvättade det igår kväll och har ju börjat avsluta min naturliga hårtvätt med äppelcidervinäger. När jag började svettas kom lukten fram igen. Jag tycker inte det luktar illa dock. Hoppas övriga deltagare inte fick kväljningar.

Nu har jag rättat klart alla matteböcker och ska ta och fixa lite kvällsfika. Det är Kommisarie Winter kl 21, tänkte ge det en chans. Jag tror jag har läst just den boken faktiskt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply