Styrkepass under luppen

Idag jobbade jag till 17 och for sedan direkt till Hälsoalliansen för att köra ett styrkepass 17.30. Det hade varit ett boxningspass innan som drog folk. Samma tjej som ledde det skulle ha styrkan också. När jag kom sa en svettig tjej ”ok, ska du köra, då stannar jag också” Det blev bara vi. En ledare, en som redan kört ett pass och så jag då. Kan man maska på ett sådant pass? Nej, allt man gör syns. Hade det varit för 10 år sedan hade jag upplevt det jobbigt att köra ett pass så få. Idag tänkte jag snarare att det ju är som ett pass med en pt, utan att betala för det.

Det var kul. Hon är ju en aerobictjej också, Pernilla som hade passet så jag sa att jag iten skulle bli besviken om hon kastade in ett lite längre konditionsblock mitt i. Det brukar vara några sådana, korta och superenkla, men idag visade hon sin flexibilitet och improviserade. Känner mig skitnöjd nu. Pass två dagar i rad!

Jag är och handlar nu. Så snart han kommer hem ska jag göra nåt gott med frukt, mascarpone och kesella igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Styrkepass under luppen

 1. Carina
  13 april, 2010 at 19:45 (14 år ago)

  Hej Hanna!
  Måste säga att jag gillar din blogg….Blir så inspirerad av maten du gör att Anton och jag har testat en del. Fått lite nya idéer som till och med Anton gillar. Bra upplägg och kul att se HUR maten ser ut också. Den där äggapparaten såg jag på Designtorget, ska nog köpa en nästa gång. Jättesmart grej!
  Carina

 2. Hanna
  13 april, 2010 at 20:04 (14 år ago)

  Hej Carina!

  Tack för de orden. vad kul att du läser! Och jättekul med en kommentar. Jag tycer bilder på maten är bra själv. Jag blir sällan inspirerad av matidéer som iten har bilder.
  Må så gott!
  Hanna

Leave a Reply