Tävla om en valfri flaska stevia Sweet Drops från SweetLeaf här hos mig

SweetLeaf Stevia Sweetener

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! VINNAREN MEDDELAS IMORGON.

Nu har jag fått möjlighet att ha en tävling i samarbete med Bodystore där vinsten är en flaska med Sweet Drops från

SweetLeaf

För att delta vill jag att du surfar in på Bodystore och talar om vilken av smakerna du vill vinna. Motivera varför och hur du först och främst skulle använda dem.

För att öka dina chanser vill jag att du sprider tävlingen på ett eller flera av sätten nedan:

 • Gör ett inlägg på din egen blogg. Skriv ett inlägg och länka hit. Ta gärna texten ”Jag tävlar om Sweet Drops från SweetLeaf Hannas blogg” 
 • Dela på din facebooksida. Gör inlägget offentligt 🙂
 • Dela på twitter
 • Skriv om tävlingen på Instagram
 • Gilla  Blackberry Distribution (som är distributör för SweetLeaf i Sverige) på Facebook

Berätta i samma kommentar vad du gjort så att jag kan titta.

Tävlingen pågår till 24 mars, 20.00

Lycka till!

Dropparna är kalorifria och har ett glykemiskt index på 0. Inga kemiska ämnen har använts under odling eller produktion av dropparna.

 • Utan kalorier
 • GI-värde 0
 • Kolhydratfri

Bodystore

Jag har själv provat dessa steviadroppar ett tag och kommer på nya användningsområden hela tiden. Flera av mina recept kommer att dyka upp på bloggen så småningom, men jag måste hålla på dem ett tag till tills det är dags i samarbetet jag deltar i.

På Bodystore finns de i smakerna Chocolate, Vanillia Cream, English Toffee, Apricot Nectar och Chocolate Raspberry.

Jag använder dem främst till att ge sötma och smak till yoghurt, kesella, smoothies och frosting. Men jag har också bakat kladdkaka, gjort påskgodis, cakepops och våfflor med dem.

De är otroligt dryga, några få droppar ger massor med sötma. De 139 kronorna en flaska kostar är ingenting om man tänker på hur drygt det är. Dessutom tar Sweet Dropsflaskan mindre plats än vanligt socker, både i skafferiet och runt magen. De passar alltså dig som har diabetes, som följer LCHF, äter enligt GI-principen eller helt enkelt vill minska sötsug och sockerintag.

Är det här med stevia och SweetLeaf nytt för dig? Läs gärna mer här.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 Comments on Tävla om en valfri flaska stevia Sweet Drops från SweetLeaf här hos mig

 1. Fröken M - Vinn en Mix & Go Smoothie Mixer
  11 mars, 2013 at 16:15 (11 år ago)

  åhhh !! Dessa skulle jag vilja testa !!

  Här hemma försöker både jag och mannen hålla oss från socker under veckorna samtidigt som vi båda löprtänar !

  Men att vara ”nyttig” är allt annat än enkelt, så dessa droppar kanske skulle göra det liiite lättare att härda ut ?
  Blanda i yoghurt och grädde för att servera som ”godis” när sockersuget blir allt för stort 1

  Mest nyfiken är jag på smaken English Toffee !

  Delar tävlingen på fb – Michaela Ambjörnsson
  Jag gillar även Blackberry Distrubution med samma fb konto !

  Kram

 2. Sofia
  11 mars, 2013 at 16:38 (11 år ago)

  jag är jättegärna med och vill gärna vinna Vanilla Cream 😀

 3. Hanna
  11 mars, 2013 at 16:45 (11 år ago)

  Kom ihåg att skriva en liten motivering också, Sofia 🙂

 4. Isabelle - träning & hälsa
  12 mars, 2013 at 13:27 (11 år ago)

  Jag är absolut med och tävlar! Jag har delat tävlingen via Facebook (namn: Fitnessbyisabelle Engqvist) och gillar även Blackberry Distribution på FB med samma namn :).

  Har även bloggat om den: http://fitnessbyisabelle.shapemeup.se/2013/03/12/jag-ar-med-och-tavlar-om-sweet-drops/ och delat på twitter: @engqvistbellsi och instagram: @fitnessfashiion 🙂

  Min motivering:
  jag skulle vilja ha dessa droppar, chocolate raspberry för att hallon och choklad är det bästa jag vet! Men jag har ett extremt sockerberoende som jag kämpar emot så dessa dropparna skulle hjälpa mig framåt. Jag skulle använda dem i kvarg eller yoghurt som efterrätt och det kommer stoppa sötsuget väldigt bra! Försöker äta nyttigt hela tiden så därför hade det varit kul att vinna dessa droppar, det skulle betyda mycket. Men skulle också använda dem till att smaksätta glass – min variant av glass är antingen mixade frysta bär eller kvarg i frysen 🙂

  Ha det bra!
  Kram

 5. Linnea
  12 mars, 2013 at 19:31 (11 år ago)

  Hej! Jag har skrivit om tävlingen på instagram @lliinneeaa_ och skulle vilja vinna http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/sweet-drops-english-toffee-60-ml.
  Det skulle bli en perfekt födelsedagspresent till min mamma som snart fyller 50 år. Hon har länge följt lchf så jag tycker att hon är värd denna fina present. Hon älskar dessutom yoghurt och när jag läste att dessa droppar går att ha i yoghurt blev det ju bara bättre! Kul med lite omväxling då hon för det mesta bara kör yoghurten naturell och english toffee är ju något bland det bästa som finns!

 6. Frida Bergner
  12 mars, 2013 at 20:18 (11 år ago)

  Jag är med och tävlar!!♥

  Sweet Drops Vanilla Cream är jag sugen på att testa.
  Jag skulle använda de som smaksättare i olika bakverk, som ett nyttigare allternativ för socker. Då jag verkligen behöver trappa ner på sockret.

  Gillar Blackberry Distribution på FB i mitt namn: Frida Bergner

  Delar tävlingen på min FB-sida: Frida Bergner

 7. charlotta hellström
  12 mars, 2013 at 22:53 (11 år ago)

  hej!

  jag är gärna med och tävlar. om jag har turen att vinna vill jag gärna prova chocolat rasberry. en oslagbar kombination som jag skulle prova att använda i toppings och som smaksättare till min härliga chokladsås som jag avnjuter med hallon och vaniljglass. tror också att den skulle passa utmärkt att förhöja smaken hos en god kaffedrink eller på de grillade hallonen och marshmellowsen nu i sommar.

  gillat och delat tävlingen på fb under mitt namn charlotta hellström

  hoppas på smakprovs tur
  charlotta

 8. Camilla H
  13 mars, 2013 at 16:34 (11 år ago)

  Jag är med och skulle vilja vinna smaken Vanilla Cream. Jag skulle bland annat vilja testa några droppar i kaffet och liknande. Då jag inte äter/dricker socker.

  Och jag borde vinna då jag kämpar mig fram, utan direkt några pengar och vill testa något nytt. 🙂

 9. Heidi Larsson
  13 mars, 2013 at 18:57 (11 år ago)

  Den här tävlingen var verkligen ”i tiden” när sockerdiskussionerna ljuder högt i media! Jag bakar väldigt mycket och tycker om att prova nya sötningsmedel. En av mina närmsta vänner har precis fått diabetes så det är svårt att veta vad jag ska bjuda honom på – Det här vore perfekt att få testa! Chocolate raspberry låter jättespännande! Kanske som smaksättare/sötning i en pannacotta? Jag äter ofta kvarg som mellis och det skulle vara gott att smaksätta med någon av de här stevia-dropparna!

  Jag har delat tävlingen offentligt på Facebook (http://www.facebook.com/heidi.larsson.16)

  Jag har gillat deras facebooksida (Heidi Larsson)

 10. Katarina
  13 mars, 2013 at 20:18 (11 år ago)

  Hmm… Min första tanke var att det kanske är gott att blanda i några såna här vaniljdroppar i fil. 🙂 Fil är nämligen inte det godaste jag vet men det finns alltid hemma. Sen fyller min son år snart och då ska vi baka en massa gott, vad har jag inte bestämt ännu. 🙂

  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/sweet-drops-vanilla-cream-60-ml

 11. Leena Kivioja
  14 mars, 2013 at 19:13 (11 år ago)

  Hej hej
  Har delat på fb sidan.
  Skulle vilja prova vanilla cream smaken och framförallt prova att baka med samt att ha i yogurth och lära min diabetes-särbo att använda detta…..

 12. Sanna
  14 mars, 2013 at 20:41 (11 år ago)

  Gud vilken smart uppfinning! Jag skulle självklart vilja vinna chocolate smaken! Jag skulle vilja vinna den eftersom jag går på diet nu och äter bara naturella yoghurtar och dom är inte speciellt goda.. denna smaktillsättning skulle vara perfekt för mig, man skulle även kunna hälla ner den i smoothiesen för extra super god smak blandat med jordgubbar, banan och naturell yoghurt!

  Har länkat tävlingen på min blogg:http://sannafernquist.blogg.se/2013/march/tavling-24-mars-kl-2000.html
  Håller verkligen tummarna, KRAMAR 🙂

 13. ♥ Sojkas framtid ♥
  14 mars, 2013 at 22:19 (11 år ago)

  sv:Tack för tipset! Ja går jag över tiden och hinnsvepning inte funkar så kanske det är värt att testa något annat som tex akupressur som du tipsar om men just nu känner jag att INGEN får röra mig. 🙂
  Härligt att det kanske var det som gjorde det för dig! 🙂

 14. Teres
  16 mars, 2013 at 06:28 (11 år ago)

  Dom här dropparna låter ju helt underbara då man verkar kunna använda det till allt:) jag som älskar att baka och äta godsaker skulle gärna vilja byta ut sockret mot dessa droppar.

  Jag har gillat på fb och delat. Om jag skulle vinna skulle jag vilja droppar med smak av vanilj.

  Kram Teres

 15. Liie
  17 mars, 2013 at 02:02 (11 år ago)

  Det här var en produkt jag inte visste fanns men blev riktigt sugen på den när du skrivit att man kan ha den i kesella! Är otroligt less på att blanda kesella med kanel eller vaniljpulver för att få någon smak (för naturellt smakar det ju INTE gott). Skulle väldigt gärna vilja vinna Chocolate för att blanda i kesellan, tror att den smaken kan passa bra tillsammans med bär och frukt också, så man kan variera ytterligare!

  Jag gillade Blackberry Distribution på FB för extra chans.

 16. sara
  17 mars, 2013 at 10:45 (11 år ago)

  nu är jag med och tävlar:) rolig tävling! se länk ovan för att se att jag skrivit om tävlingen och länkat till dig i min blogg:)

  jag skulle vilja vinna choklad doften:)

 17. Susanne
  21 mars, 2013 at 20:33 (11 år ago)

  Det jag saknar när jag följer min diet just nu, är goda fruktyoghurtar. Det är otroooligt mkt socker i dom och det ryms inte i mitt dagliga intag när jag ska viktminska. Därför har jag provat sötningsmedel i naturellyoghurt, men inte hittat ända fram.
  Därför är jag mycket sugen på att prova Sweet drops Vanilla cream. Tror den skulle vara min räddning!
  Delar på FB

 18. Annika - drömmen om 11 barn
  22 mars, 2013 at 01:20 (11 år ago)

  Jag är med och tävlar om Chocolate (http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/sweet-drops-chocolate-60-ml)

  Jag vill vinna detta för att jag inte längre (efter operationen) kan inta socker och sötande produkter. Det är ju bra i sig, men ibland blir man sådär snuskigt sugen på något sött – då har jag hört att Stevia är bra att ta till. Jag har själv aldrig provat detta, så det vore något nytt för mig 🙂
  Skulle testa det i både dryck och bakverk som jag kan äta av!

  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/march/hanna.html#comment

  Gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 19. ♥ Sojka ♥
  22 mars, 2013 at 10:08 (11 år ago)

  Tack så jätte mycket för gratulationerna i min blogg!! 🙂

 20. matilda
  23 mars, 2013 at 14:21 (11 år ago)

  Jag skulle vilja vinna vanilla 🙂

 21. Amanda
  23 mars, 2013 at 17:42 (11 år ago)

  Jag skulle vilja vinna Sweet Drops English Toffee för att ha det i filmjölk så jag kanske tycker det blir godare att äta en stadig frukost

 22. Emelie H
  24 mars, 2013 at 07:38 (11 år ago)

  Det kanske är en chans
  Men jag tror min viktresa skulle gå som en dans
  Om Sweetdrops choklad i min kvarg fanns!

  Jag skriver om tävlingen på instagram (#sweetleaf, #sweetdrops #hannasblogg), delar på facebook och gillar Blackberry Distribution!

 23. Emelie H
  24 mars, 2013 at 07:56 (11 år ago)

  instagramnamnet är förresten emelie_milla

 24. Jessica sundberg
  24 mars, 2013 at 12:41 (11 år ago)

  Jag vill gärna vinna chocolate. Gillar självklart blackberry distr på FB som jessica sundberg

3Pingbacks & Trackbacks on Tävla om en valfri flaska stevia Sweet Drops från SweetLeaf här hos mig


  Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply