Temaveckor

20130103-202804.jpg

Nu är det 2013, nytt år och nya funderingar 🙂 Vad ska jag göra med bloggen? Kom gärna med kommentarer?

Jag älskar ju små projekt, så min första tanke är att ha temaveckor, kanske en gång i månaden. Då kan jag låta så mycket som möjligt få plats under temat. Och om så är möjligt försöka få till tävlingar som passar under temat.

Men nu vill jag ha din hjälp! Vad ska jag ha för teman- ska det vara färger, speciella årtal, något speciellt ting/råvara, eko, hållbar utveckling, lyx, spartänk ……?

Alla som bidrar med ett mer eller mindre genomtänkt förslag är med i utlottningen av ett eller flera små kommentarsbelöningar. Kanske blir det ett omnämnande och länk om jag väljer ditt förslag! Kom igen nu, hjälp mig att utvecklas 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments on Temaveckor

 1. Susanne
  3 januari, 2013 at 21:16 (12 år ago)

  Så här i januari så kan ju en Budgetvecka vara kul tema. Men då menar jag inte Budget = tråkigt. Jag skulle önska tips på mat och dryck, aktiviteter och livsglädje som inte kostar ;).
  Kanske en Kärleksvecka i februari? Eller varför inte en Sportvecka som tema i och med barnens skollov?

 2. Susanne
  3 januari, 2013 at 21:18 (12 år ago)

  Eller kanske en Havre-vecka? Utgå från ett livsmedel till så mkt som möjligt?

 3. Annika - drömmen om 11 barn
  5 januari, 2013 at 00:55 (12 år ago)

  * Vegetariskt. Något som alla borde lära sig att äta mer av. Jag är inte vegetarian, långt därifrån, men försöker ändå hålla minst en dag vegetarisk i veckan. Av flera skäl. En temavecka kan ju t.ex. innehålla recept, varför man ska tänka vegetariskt, för- och nackdelar, intervjuer m.m

  * Ekologiskt. Något som rör både livsmedel, hudvård, hårvård och massor av annat. Här kan du sväva ut hur mycket som helst i ett tema. Recept, ekologiskt tänk, tävlingar, recensioner, ”Ekologiskt vs icke ekologiskt” osv.

  * Barnvänligt. Det kan vara recept, tävlingar, lekar, vardagligt pyssel, heltokerier m.m. Egna tankar, drömmar osv.

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 4. Datingcoachen
  5 januari, 2013 at 20:11 (12 år ago)

  Alla gillar ju kärlek och relationer. Lägg upp ett eller flera dejtingtips någon gång i slutet av varje vecka 🙂 Fråga om tips av vänner och bekanta och sen kanske dom som följer din blogg har dig att tacka för att det gick bra för dem.

  Lycka till!

 5. Anna Paris
  5 januari, 2013 at 20:36 (12 år ago)

  Tycker om budgetförslaget, billiga knep o tips som sätter guldkant på tillvaron.

Leave a Reply