Test hos Veda Lila

Veda Lila Ayurvedisk butik och hälsocenter

Jag har hittat en hemsida som intresserar mig mycket. De hade massor med produkter jag gärna provar. Mycket roligt att de vill ha en tävling här hos mig.

Ayurveda är en urgammal hälsovetenskap, som sätter in den enskilda människan i ett helhetssammanhang. Ayurveda betyder ”kunskap om livet” och beskriver människan som en helhet sammansatt av många egenskaper. Varje individ har sina speciella utmärkande egenskaper som formar hennes personlighet. Veda Lila

På deras hemsida finns ett test  där man får bättre förståelse för sig själv när man vet vilken kroppstyp. Detta test kan sedan hjälpa till när man ska välja produkter. Spännande! Jag gjorde så klart testet. Ni som känner mig vet nog vilken av typerna jag är. Låt höra, vad tror du? Och vad är du själv. Testa och var med och tävla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply