Tints of Nature- naturlig hårfärg

Idag har jag varit på föräldrarådsmöte. Kände mest för att ligga i soffan eftersom jag var på fackmöte igår kväll, men men.

Nu har jag i alla fall tränat lite och fått upp lite ork. Hårfärgen sitter i håret och nu ska jag äta lite, är vrålhungrig. Ännu hungrigare blir jag av att känna doften på hårfärgen. Den doftar verkligen naturligt, typ anis.

Sist jag beställde på bodystore passade jag på att köpa en förpackning Tints of Nature. Innehåller inte ammoniak eller parabener. Däremot innehåller den vårdande ämnen som vitamin E, aloe vera och kamomillextrakt. Känns bra att kunna färga håret på ett snällt sätt.

Fördelen med denna färg mot den örthårfärg jag provade sist är verkningstiden. Denna har en verkningstid på ca 30 minuter, den andra skulle sitta mycket längre. Kanske fäster den bättre också, det kan jag inte uttala mig om än.

Detta har inget att göra med att jag hittade ett (1 ) grått hårstrå häromdagen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply