Trädgård

Jag älskar att pyssla i trädgården. Kanske för att den är så liten och behändig och att jag klarar av den. Jag blir lite bortskämd! Igår fick jag med mig en gräslöksplanta, frisk och stark, från Elin. Tur det ifall mina stackars frön innan gillar min behandling. Idag fick jag tomatplantorna från svärmor, som är så gullig och ger oss de stora och starka plantorna!

Jag ska ta hand om både tomaterna och gräslöken med kärlek!

Av Elin fick jag också ett gäng med rabarber. Herrejösses vad med rabarber de har. Och så tittar jag på min lilla parvel där ute. Mamma kom med en planta att sätta ut förra  hösten. Jag tryckte ner den i ett hål efter en flyttad vinbärsbuske. Idag menade pappa att den stackarn får det tufft, den har ju ingen bädd. Jasså, ska den ha det också!

Jag har mycket kvar att lära 🙂 Jag är lite som i köket, provar mig fram. Har ingen respekt för instruktioner, jordmåner och andra ”recept”. Jag petar ner lite frön här och där och hoppas på det bästa. Tar det sig kommer vi att ha ärtor på flera ställen, luktärter mot var och varannan vägg, squash i flera krukor, basilika och oregano lätt blandat i en blomlåda osv. Blir nog bra det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply