Träning på sparesan

Det känns jättebra att komma hem från en resa utan att vara rädd för att ställa sig på vågen. Visst, vi har druckit lite vin varje dag och ätit lite choklad, men vi har också rört oss.

Eftersom det var fritt att gå till gymmet också, mellan 8-22, var det ju bara att traska dit då och då. Tränade varje dag, en dag två gånger. Inte jättehårt, men lite löpband, crosstrainer och någon maskin. Det var inte toppgrejer direkt, men det dög åt mig. Sedan var vi timmar i vattnet varje dag, och även om jag satt en del still med Noria, så blev det och annan sväng i strömmen med Vilmer och åtskilliga vändor upp i trappan till rutschbanorna. Det fanns 4 rutschbanor att välja mellan och Vilmer avancerade från att vilja åka lättaste med en av oss föräldrar, till att åka lite lite före i den näst svåraste. Det fanns ytterligare en till, i en annan del, men den lät jag bli- inte behaglig, sa Jan.

Behandlingarna jag gjorde var precis lagom. En vanlig klassisk massage, undervattensmassage (knasigt att ligga näck och masseras av en dam med hård slang, men grymt effektivt 🙂 ), tonisernade bad med apelsinolja och varm växtvaxomslag förmin onda rygg. Dessutom gick jag och barnen på saltbehandling medan vi väntade på att badet skulle öppna.

Inga svenskar där alls först. Sedan kom en familj som stannade en natt. Skönt att bara prata utan att andra hör. Skönt att slippa höra vad lla säger ocskå. Och lite skönt att slippa bry sig om hur man ser ut….det finns liksom grader i helvetet. Vilka badbrallor man sett alltså, för att inte tala om stentvättade jeans och glittertoppar 🙂

Nu har jag kört ett step-pass här hemma också. Bäst att passa på när det fanns en tid som funkade. Jan har ju varit ledig hela dagen idag också, annars jobbar han fortfarande kl 17 när stepen är.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply