Träningskläder helt i onödan

Morr! Har i flera veckor glatt mig åt att de satt in ett step-pass på måndagskvällarna. Det finns väldigt få pass jag kan gå på överhuvudtaget, eftersom de flesta pass ligger på lunchtid eller på eftermiddagen. Antingen jobbar jag eller Jan, och båda barnen tar jag inte med mig, det är de för små för. Så ett pass kl 18.30 åtminstone en (1) dag i veckan vore inte fel.

Lämnade cykeln hemma idag och såg fram emot att istället svettas med stepbrädan. Och nu när jag ska in och kolla tiden, första dagen med höstschemat så finns det inte med. Luften gick ur mig. Här sitter jag, förberedd med träningskläder på mig och kännerm ig irriterad och tjurig. Nu känns det som om jag missar 60 minuters fettförbränning varje måndag. Så nu måste jag också äta ca 500 kalorier mindre till middag varje måndag, eller vad bränner man egentligen på ett step-passs. Tjurig och barnslig, jag? Ja, det är jag, men jag var faktiskt taggad!

Har mailat hälsoalliansen, får se vad det säger. Om jag läst fel, de skrivit fel, eller om de ångrat sig i sista sekunden. Tycker trenden går lite mot nya pass. Zumba, yoga, afro, core i all ära,  men jag vill ha åtminstone ett redigt step-pass i veckan. Jag vågar inte gå på zumba. Sökte på det på nätet och jag kan inte dansa som Shakira!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply