Träningskort

Nu håller jag på och funderar över vad jag vill ha på ett kommande träningsställe. Det är ju inte bara priset som får styra om jag ska välja Womens wellness vid Citygross eller Kraftkällan på Gränby. Båda har parkering. Båda ligger så till att man kan passa på att handla där. De ligger nästan lika långt från mig. Båda har pass på kvällstid. Båda har bra öppettider. Vad kraftkällan kostar vet jag, dock inte womens wellness. Fick inget enkelt svar på det via mail heller, så jag antar att jag får vänta till måndag innan jag får veta.

Sedan ska jag ta och fundera på om det inte vore praktiskt om jag kunde ha med barn också. Då ökar möjligheten att träna. Om jag nu ska vara ldig på måndagar och ha Noria hemma, så vore det ju kanon om hon kunde sitta där någonstans och äta ett mellis och titta på film en stund medan jag tränar, kanske 45 minuter eller så.

Nu såg jag att Womens wellness lottar ut årskort på sin facebooksida. Det vore inte alls fel att vinna ett sådant. Då är det ju liksom inte mycket mer att fundera över. 4 årskort kommer att lottas ut. Så kom igen nu mina vänner, gilla ni också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply