Trötter!

Idag är jag lite trött. var ut och käkade igår och det var gott och trevligt. Träffade först Åsa på jobbet och tog en drink på terassen. Sedan mat på Biztro. Jag åt lammrack och drack ett glas rödvin till. Potatisgratäng av något slag och alldeles för lite grönsaker- jag fick magknip. Undrar om det var pga det röda köttet eller av potatisen.

sedan följde kaffe med avec och tryffel. Mums, och precis lagom mycket. Vi diskuterade begreppet ”är det värt det?” och det funkar mycket bra på mig. En tryffel och avec är värt sina kalorier men en tråkig potatis i skolan är inte värd sina, så den hoppar jag över, trots att avec och tryffel troligen är värrre.

Sedan drack jag några drinkar till. Man kan ju definitivt undra om det var värt det? Med sjuka barn hemma vill jag inte dricka för mycket och mycket riktigt. Jag hann inte mer än in förrän Noria vaknade. Hon hade sovit bra fram tills dess, men vid det laget hade alvedonen gått ur kroppen och hon var törstig och varm. Fram och tillbaka några svängar innan jag bestämde mig för att lägga mig bredvid henne en stund. Tack och lov somnade vi båda två och så sov jag ett par timmar. Sedan började dagen 6.45. Så lite seg och trött idag. Nöjd över att jag gick hem i natt. Hade sällskap med Maria en bra bit, resten småsprang jag när jag kom på att det var lite läskigt att gå genom Årstaparken själv halv 1 på natten, när man är lite mörkrädd av sig och sett ett par avsnitt av Efterlyst för mycket. Hade telefonen i handen hela tiden och låtsades prata lite då och då.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Trötter!

  1. EvaL8
    29 maj, 2010 at 09:08 (14 år ago)

    Hej. Visst var det en trevlig dag igår. Hela dagen. Ha det så bra.

Leave a Reply