Underbar dag i Gävle

Idag har jag och Noria varit uppe i Gävle. Vi har hälsat på Moa och barnen. Och har haft det så bra. Jag valde att ta med bara Noria den här gångem, så Vilmer skulle få lite egentid med Jan och Noria få chans att leka lite på egen hand med egen vän, så att säga. De lekte jättefint idag. Gry, 4.5 år, var en underbar värd som lånade ut pyssel och leksaker. Noria fick nog lite av en ny idol. Och Moa är en fantastisk värd hon med, god mat och gott fika-alltid!

Gjorde egna pizzor till middag. På någon typ av sten i ugnen, vad de nu kan heta. Gott gott!

Vi har inte setts sedan i maj. Saker har kommit emellan. Dock märks det inte att vi inte setts. Hon är en fantastisk vän som jag alltid har lätt att prata med. Och vi konstaterade att vi hann prata klart. Ju äldre barnen blir desto fler hela meningar kan man prata.

Noria lyckades hålla sig vaken till Gränbyavfarten. Fråga mig inte hur! Det var mörk i bilen, jag viskade mest, småsagor på CD, pyjamas på. Men hon sov å andra sidan till halv 10 i morse. Hon vaknade till när vi kom hem, sa god natt till pappa sin och vände sig sedan och somnade om.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply