Usch på mig!

Idag åt jag två mackor på konferensfikat…och en godis! Fy på mig. Den första motivationen börjar tryta, det är nu prövningarnas tid börjar! Och just då dyker påsken upp, med erbjudanden på godis hela tiden. Hur ska jag klara detta. Det gäller att ha bra saker till hands hela tiden under ledigheten. Det svåra är ju alla lediga dagar. Å andra sidan kanske jag hinner träna mer under lediga dagar också, så då får kan man ju äta lite mer.

Håret mår kanon. Är inne på min fjärde dag sedan schapoo och är fortfarande rätt snygg i håret. Igår köpte jag ett hårband. Ett sådant med gummiband bak i nacken och ett tygstycke som bår från panna ner en bit i bak. Med det kanske jag kan hålla mig en dag till. Sedan är frågan hur jag ska tvätta det? Hur långt ska jag gå? Blir det en schampoonering med schapoo utan mineraloljor och silikoner men med sulfater, eller ett utan sulfater också…eller ska jag tvätta med bikarbonat eller ägg kanske. Vad var det pippi sa? Jag har alltid hört att ägg ska vara bra för håret. Har fått mycket tips och en del , för  mig, ny kunskap från lockig.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Usch på mig!

  1. Geshiia - mamma till två pojkar
    30 mars, 2010 at 19:19 (14 år ago)

    Hej hej!

    Jo du har lämnat en kommentar innan, jag har inte hunnit godkänna alla än, tar lite i taget när jag hinner kolla länkar osv. 🙂

Leave a Reply