Varit på stan

Idag har Jan tagit med sig Vilmer till Rotebro för att gräva grund med sin bror. Jag och Noria var ner på stan en stund, kollade rean och hämtade ut min fina ring. Den passade så bra så! Men ska inte ta på mig den förrän den 5e, tror jag. Hur ska man fira 5-årsdagen tro, det måste man nog börja fundera på.

Sedan var vi över till grannarna. Noria ville leka och jag fick mig en kopp kaffe och en bulle. Noria är kvar där är. Själv är jag lätt utrråkad. Sitter också och tänker på min pappa, som ligger på hjärt igen. Han skulle tillbaka på koll efter elchocken han fick för ett tag sedan, som gjorde att han kunde sluta med medicin. Men det såg inte bra ut, han lades in och han får börja med medicin igen. Lite förvånade på jobbet, när han inte kom tillbaka…..

Så snart Jan kommit tillbaka åker jag med en Aftonbladet upp till pappa och tar en kopp kaffe med honom. Pappor ska inte ligga på sjukhus 🙁

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply