Vinn Nutri-Nick Stevia Drops här hos mig

20140427-133441.jpg

Tävlingen är avslutad. Vinnarna denna gång är ANNA S och ANNA P! Grattis!

Kanske är det en och annan som tittar in här idag via någon länk eftersom jag skulle ha demat Nutri-Nick. Men så blev det ju inte! Jag utlovade också en tävling i samband med demon och det vore ju synd om den också uteblev, eller hur. Men inte då, här kommer den! Eftersom jag redan innan demon hade två flaskor Nutri-Nick hemma, en naturell (clear) och en med citron (lemon) så tänkte jag låta någon annan få den två oöppnade 🙂

Alltså, du kan vinna Nutri-Nick clear eller Nutri-Nick lemon. Enkla tävlingsregler ska vi väl ha också? För att vara med vill jag att du berättar vilken av smakerna du helst vill ha och vad du tror att du kommer att använda det till allra först.

För att öka dina chanser kan du sprida tävlingen på valfritt sätt. Tex på facebook, instagram eller på egen blogg. Skriver du på instagram vill jag gärna att du taggar mig och skriver att tävlingen finns på hanna.fornhem.se

Tävlingen pågår till 11 maj kl 23.

Lycka till! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Comments on Vinn Nutri-Nick Stevia Drops här hos mig

 1. Carola
  28 april, 2014 at 08:16 (10 år ago)

  Hej. Länge sen. Hur hinner du med allt? Jobb, barn, hem, träna, ut och fara, uppdatera här och hålla tävlingar. Hur många timmar har dina dygn?! 🙂
  Vad kan man ha dropparna till?
  Kram Carola

 2. Hanna
  28 april, 2014 at 16:47 (10 år ago)

  Ja du, hur hinner man med? Jag vet inte om vi gör så himla mycket egentligen. Jobbar en del hemifrån när barnen somnat för att komma iväg i skaplig tid. Kort resväg till gymmet gör att jag kan passa på när tid finns. Bloggar och fixar mina tävlingar snabbt, sitter inte och funderar så länge innan jag publicerar. Och så multitaskar jag en del 😉 Typ vid rödlysen och medan jag lagar mat 🙂

 3. Hanna
  28 april, 2014 at 16:48 (10 år ago)

  Jo just det, frågan också…..dropparna kan du använda till de flesta tillfällen då du vill söta något utan att använda socker. Det innehåller inga kalorier och påverkar inte blodsockret uppåt (men kan påverkad det neråt så diabetiker får håll koll på insulindosen som kan behöva sänkas!!)

 4. Matilda
  29 april, 2014 at 14:35 (10 år ago)

  Jag är sugen på att prova Nutri-nicks droppar med citron smak! Kan va kul o ha i vattnet tillsammans med myntablad så det blir lite som lemonad. Eller så skulle jag ha det i teet istället för honung, ger nog en fräsch smak 🙂 eller i bubbelvatten! Nu bubblar idéerna haha 😀

 5. Marlene
  30 april, 2014 at 11:53 (10 år ago)

  Grattis! Du har vunnit inträde till Fitnessgalan för två personer. Återkom till mej (mrinda@swipnet.se) med namnen på de som som ska gå och vilken dag ni väljer.

 6. Anna
  2 maj, 2014 at 16:02 (10 år ago)

  Grattis till fitnessgalanvinsten Hanna! Jag skulle vilja vinna den m citron för en god törstsläckare o ett alternativ när sötsuget sätter in.

 7. Anna
  2 maj, 2014 at 17:54 (10 år ago)

  Jag skulle välja natural och testa göra chokladbollar utan socker.

 8. Anna S
  2 maj, 2014 at 17:55 (10 år ago)

  Jag skulle välja natural och testa göra chokladbollar utan socker. Delar på FB!

 9. Therese
  2 maj, 2014 at 18:07 (10 år ago)

  Kul med tävling, skulle vara superkul att vinna! Skulle helst vilja ha den med lemonsmak för att göra en nyttig cheesecake med citronsmak, tror det skulle bli supergott 🙂

 10. Petra
  3 maj, 2014 at 17:48 (10 år ago)

  Hej!
  Helst skulle jag vilja ha Natural. Och det första jag skulle göra är… GLASS 🙂
  Varför jag just valde natural är för att jag tänker att man sedan kan smaksätta den basen med annat, tex pressad citron, och få det till andra smaker som då blir sötare än om man bara haft tex en sur citron i glassmeten! 😉

 11. Elin
  8 maj, 2014 at 14:15 (10 år ago)

  Hej!
  Jag skulle vilja prova lemonsmaken. Jag skulle definitivt använda den för att smaksätta min havregrynsgröt som är en standardfrukost hos mig!

 12. katja
  12 maj, 2014 at 05:16 (10 år ago)

  Vore kul att baka igen nu när det är vår och picnictider.

Leave a Reply