yes, jag sprang!

Tog en sväng till trots att jag jagat cykel idag. Har jag sagt att jag ska springa så får jag väl se till att göra det också. det var inte kul, det kan jag inte påstå. Men inte heller så hemskt som sist, så minutrarna på löpbandet har kanske gjort lite nytta. Och kan jag nu inte glädja mig åt en rekordtid får jag leta efter anant att glädja mig åt. Tex att jag inte snubblade på min egen rumpa längre. Den stannar där den är bättre än den gjorde förr så jag först fick en smäll uppe bland skulderbladen för att sedan på väg ner ta en sväng förbi vaderna också.

Jag var klädd för varmt också. Det tar väl ett tag att lära sig det också.

Nu tänker jag fortsätta med den där planen. Idag skulle jag springa en minut och gå en minut i 10 repetitioner. Nu tyckte jag nog at jag var lite starkare än så så de sista 5 minutrarna sprang  jag. Och ökade till 23 minuter istället för 20, men gav mig sedan. Ska ta till mig av rådet att skynda långsamt i början.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply