18 km ikväll

Det ska snöa i helgen. Jag vet vad jag kommer att tycka om det… lika bra att springa idag. Jag kom hem kl 17, precis när de andra gav sig av till judon. Jag åt middag, drack lite bcaa och laddade mobilen lite och stack sedan ut.

Först tänkte jag att 10 km fick räcka. Jag sprang på lennakattenspåret och upp i vedyxaskogen bland sten, lera och rötter först. Efter två felsteg vände jag tillbaka till vägen. Mötte en vilsen cyklist med full utrustning och värstinghoj i skogen också, som tog ett par minuter men sedan sprang jag resten av tiden.

Kom in i andra andningen och bara fortsatte, lite taggad av nytt distansrekord. Sprang hela vägen hem och stelnade till när jag kom in. Inte illamående, inte ont annat än i fötterna. Inte så flåsig och hög puls heller, kan nog lite till eller lite fortare, men det blir fler tillfällen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply