Tankar kring halvmaran

IMG_1805.JPG

Det här med att springa en halvmara är verkligen inte piece of cake för mig. Jag började jogga i mars/april förra året och sprang då 5 km. I augusti sprang jag min första mil och gjorde om det ett gäng gånger innan vintern. Det kommer krävas mycket av mig för att klara det. Att klara det innebär för mig att ta mig under maxtiden på 2 timmar och 45 minuter.

Jag är otålig, vill bara fixa det nu. Samtidigt har jag svårt att se till att träna riktigt hårt. Jag behöver öka!!

Två kvällar i rad har jag fick satsat på lite rusher. Jag har kört 40 sek på 3:50-fart, 20 sek vila osv. Puls över 180 känns på. Hur hög maxpuls kan denna dam på 37 år ha, tro?

Jag måste hitta på nya saker att testa, unna mig mm för att hålla geisten! Spännande drycker till träning, nya kompressionsstrumpor, prova mig igenom alla pryttlar på gymmet mm. Nu är jag sugen på viktväst. Inte en sådan dyr flexibel sak utan en enkel, några kilo sådär 🙂 Ska googla lite. Någon som har en och kan tipsa?!

Skulle bli såååå glad över fler som hakar på #hejochhåståpåtå – kom igen!! Eller tipsa någon som du tror är sugen på chansen att vinna magnesium från Helhetshälsa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply