3 dagar till Göteborgsvarvet

IMG_2204 IMG_22023 dagar till Göteborgsvarvet och nu är det dags att börja fixa. Ingen mer träning nu, förutom lite stretch, tänkte jag. Nåväl, kanske några utfall och tåhävningar också 🙂 Barnen och Jan har varit förkylda, men jag har klarat mig….tills igår ungefär. Trodde att det berodde på att jag sovit 2 timmar den natten men det sitter kvar lite idag också. Inte direkt ont någonstans, men lite fryssen, lite öm i kroppen. Det brukar inte ofta bli mer än så, så jag hoppas det inte spricker ut något. Jag blir galet galet besviken om vi inte skulle kunna åka.

Det svåra är ju att packa när det måste göras några dagar innan själva loppet. Det gäller att komma ihåg allt. Jag måste ta mig med mina små saltgurkor, hur ska det gå annars. Kläderna hänger på tork nu. Jag hoppas att det är så pass varmt att jag kan springa i min Risentatröja, eftersom vi ju springer för Risenta. Det vore kul att göra, som tack för vinsten ju! Sedan kör jag på Casall sculpture som sitter bra och som jag är van vid. Asics gel converter med extra sula för pronation, Flipbelt och Gococostrumpor. FlipBelt är suveränt att ha. Allt sitter där det ska. Ett sätt att kunna bära med mig tex Visakortet också, så att man lätt kan lämna in väskan i god tid men ändå kunna köpa något ätbart innan. Där i har jag sedan också mina smågurkor i en liten påse och telefonen.

Missa inte min tävling också, där du kan vinna Gococo-strumpor…..!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply