30-årsfest i Skärsjö

Igår var vi till Skärsjö och firade Henke ihop med många andra. Stor fest, bra fixat! Tusen tack Carro och Henke för att vi fick komma och ta med barnen! Det gjorde ni bra!

Barnen fann sin plats där. Lekte med andra barn men även med vuxna. De har en förmåga att knyta vuxna till sig, och helt plötsligt spelade han fotboll med de andra stora grabbarna, som han aldrig träffat förut. Noria tog en killes hand och gick iväg och klappade katten. När de fick välja plats att sätta sig med sin tårtbit sätter de sig nära de andra och inte vid det tomma bordet.  Jag uppskattar verkligen deras sociala förmåga. Jag kände mig så glad och stolt över dem igår. (Men hoppas också att de är så där öppna och följer med folk just för att vi föräldrar också är med. Svår balans det där, hur många fula gubbar finns det egentligen-inte många, men ändå vill man ju att de ska känna när de ska säga nej.)

Tack och lov somnade barnen en stund på vägen dit, så de var pigga och orkade vara med ett bra tag. sent för att vara dem. Men när de ätit tårta och det dessutom började regna så där framåt halv tio så åkte vi hem och de somnade på vägen hem. Bara att bära in.I morse sov de kanske lite längre än vanligt. Lite trötta är de nog men idag har vi inte många planer. Pappa har varit in och fikat lite på förmiddagen och nu är de i skogen med Jan. sedan kan de få softa resten av eftermiddagen och lägga sig tidigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on 30-årsfest i Skärsjö

  1. carro
    18 juli, 2010 at 20:45 (14 år ago)

    Vilka barn ni har alltså! Hur goa som helst! Tack för att ni kom. Henke tackar såå för presenten. Den ska vi verkligen utnyttja. Men kan vi inte gå allihopa? En dag nu på semesten?

Leave a Reply