jun
2011
Cake pops
Jag tror minsann jag lyckades med mina cake pops också. Idag är det en bra dag 🙂
Jag mixade en sockerkaka från frysen, en med kakao i.
Sedan blandade jag med philadelphia och 4 små nötkrämspåsar som jag hittade i skafferiet. När det känns som en bra deg är det en bra deg! Då smälte jag lite mörk choklad, doppade en pinne i chokladen och stack i bollen. De fick sedan stelna i frysen. Jag lät dem stå inne längre än sist och tog sedan bara ut några i taget, för att doppa.
Började med att doppa i mörk choklad. När den tog slut tog jag den vita chokladen. Den mörka var mycket mycket lättare, eftersom den blev tunnare. Jag hällde ner chokladen mot kanten av kastrullen så det gick att rulla hela kulan i. Sedan fick jag en smärre snilleblixt- det händer ibland. Vi har ju sådana där pysselplatta, som man sticker små bokstäver eller färgare bollar i för att skapa bilder. Pinnarna passade perfekt så jag stack ner dem där och strösslade på. Jag ahde bara en sorts strössel hemma så det fick duga. In i frysen för att stelna.
Sedan klädde jag in hela vita plastbrickan i folie och stack ner dem igen. Men den bilden kommer senare. Gulligt!