Alla vi som springer på nyårsafton


Självklart tog jag en liten runda idag. Jag joggar inte lika ofta på vinterhalvåret, men när vädret är som detta har man inte många ursäkter. Och jippon är alltid kul! Klart jag springer på julafton i tomteluva och på nyårsafton i stjärndiadem.

Det blev 4 km i skogen runt ”hallonstället” och längs med lännakattenspåret. Det kändes rktigt bra. Visst, jag märker att jag inte tränar lika mycket löpning och det som kommer med att ha så hög puls så länge och så ofta. Det blehvs mer av det för att få bra tid. men jag känner mig stark. Alla timmar på gymmet, alla utfallssteg och liknande har gjort att jag känner mig stark i benen och löpsteget känns bra.

Nu är året 2016 slut. under året har jag sprungit Winter Run, Arena Run, WHHM, Blodomloppet, Göteborgsvarvet,The color run, VårRuset, I’m a runner-loppet två gånger, Midnattsloppet, Tjejmilen,The Color Run night, Spring för världens barn och Lidingöloppet 10 km. Det är nog rekord i antal lopp per år för mig. Flera av dem har jag sprungit med Vilmer, några med Jan, några med Frida, något med Jessica och något med jobbet. Hoppas på att få göra om några av de loppen 2017 också, men just nu är det inget inbokat.

Jag ska fundera över projekt för året. Jag funderar på att sätta ett mål som bygger på tid varje vecka, eller distans varje vecka. T ex en mil i veckan hela året, eller en timme i veckan varje vecka. För jag vet redan att jag kan springa en halvmara och jag är inte så sugen på att ”tvinga ner” mig i tid, det är liksom inte det det handlar om. Vad har du för mål under rået, gällande löpning alltså?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Alla vi som springer på nyårsafton

  1. Jennie i Örebro
    3 januari, 2017 at 21:25 (8 år ago)

    Mitt mål är att vara frisk och kunna träna 3 pass vecka, gärna löpning men inser att jag måste ta tag i det här med styrka oxå. Kroppen ska ju hålla ett tag till. Tack för inspirationen att springa en mil/vecka… Kram

Leave a Reply