Älskar att fynda

Det är så härligt att få spontanthandla, saker man kanske inte direkt behöver, när de är så billiga. Jag och Noria har precis kommit hem från barnloppiset på Fyris park och vi har handlat. Noria har köpt flipflop-tofflor, för sådana ”hövde hon jättemycket” sa hon. Köpte också ett kanonfint FIX-set i rött till nästa vinter, hoppas jag! Så billigt att jag inte kunde låta bli. Coola tunikor till Noria, tuffa tröjor till Vilmer och så en obligatorisk korv och kaffe.

Barnen har haft en bra dag, med kvalitetstid med oss båda. Noria var först på gympa med Jan, sedan på loppis med mig. Vilmer var först hemma och fixade kokosgodiset med mig, lekte med Sami och åkte sedan pulka med Jan. Nu käkar de salta pinnar och myser i soffan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply