Ännu en mil

Ännu en mil är fixad. En mil är ju inte så långt men jag är ändå glad och stolt över att varje vecka hela året har hållt i. Jag har inte fuskat och räknat in promenad. Jag har inte heller givit pp om utomhuslöpning heller, utan varje kilometer är fixad ut.

idag var det inte jätteskönt! Tur som attan att jag knappt behövde ut innan jag var klar. I och med Run of Hope igår + rundan i veckan hade jag faktiskt bara 900 meter kvar. Jag såg till att beta av 1000 meter efter gympasset idag, i regn och storm. Inte mysigt, men tur det är klart på 5 minuter 🙂 Eller drygt 5 minuter, för jag fick stanna och knyta skosnörena två gånger.

Har jag kunnat springa varje vecka för att jag är frisk, eller är jag frisk för att jag springer varje veckan? Vem vet!

Jag har tejpat knä för jämnan nu, det är skönt med stödet det ger. Jag ska visa upp tejpningen för sjukgymnaste imorgon, kanske får jag några bra tips.

Kolla nästa inlägg, där en tävling utlovas….

Det vore skoj med fler som hakade på min utmaning, ”Min mil denna vecka”. Tagga dina bilder med #minmildennavecka och gå med i vår grupp på fb med samma namn, välkomna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply