Vinn LedOptimal från Helhetshälsa

Nu startas en liten tävling, belöning, för hårt slit i löparspåren. Perfekt för oss som springer, vare sig vi springer fort eller långsamt, långt eller kort.

Kapslarna innehåller ingredienserna:  Gurkmejaextrakt, MSM, nyponpulver, bromelain, C-vitamin, E-vitamin, kisel, mangan och zink, som alla på olika sätt anses hämma inflammationer och stärka ledernas senor och ligament. De är veganvänliga och är packade i kapslar, vilket gör att man inte direkt känner någon smak heller.

Jag känner ofta själv av mina leder, får lite ont då och då. Läkaren har skrivit ut Naproxen som jag ska testa i 4 veckor, men jag vet inte om jag vill riktigt. Blodproverna visar ju inte inflammation. Jag ska diskutera det vidare med sjukgymnasten imorgon. Nåväl, åter till tävlingen….

En burk LedOptimal från Helhetshälsa lottas ut och det är Helhetshälsa själva som är sponsor. Jag har själv fått en bruk att testa, och började häromdagen!

Det finns flera olika sätt att visa intresse för vinsten.

 • Du kan gå med i gruppen och skriv där att du är intresserad
 • Du kan få någon annan att gå med i gruppen
 • Du kan kommentera här att du är intresserad och berätta något om din senaste mil
 • Du kan lägga ut en bild på instagram och tagga med #minmildennavecka och lägga till något om tävling eller belöning
 • Du kan dela det här inlägget på facebook
 • Du kan hitta på något själv och berätta vad du gjort 😉

Jag meddelar nästa söndag vem som får burken. Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments on Vinn LedOptimal från Helhetshälsa

 1. Åsa
  8 oktober, 2017 at 19:30 (7 år ago)

  Vems ledee behöver inte en extra boost. Mina stela och värkande leder och jag skulle gärna testa lite boost.

 2. Maria
  11 oktober, 2017 at 08:03 (7 år ago)

  Jag tänkte nästan direkt på min mamma, men inte för att hon sysslar med löpning utan för att hon får så mycket belastning på hela kroppen där hon jobbar med barn på dagis. Mycket spring blir det varje dag, kan jag lova. Kan kapslarna vara något för henne?

 3. Annika Nilsson
  11 oktober, 2017 at 08:18 (7 år ago)

  Från soffpotatis till träningstjej på ett år! Och det är underbart! Sprang min senaste mil i helgen – det känns – både på gott och ont! Tar gärna en extra boost!

 4. Anna
  12 oktober, 2017 at 06:22 (7 år ago)

  Min senaste mil denna veckan blev lunchlöpning med start och slut vi vid orsasjöns strand. Tuff början med stela ben med träningsvärk, men vädret och min envishet gjorde sitt jobb. Ledproblem går i släkten och jag har börjat känna av dem tyvärr. Vore himla kul att få prova om dessa kan lindra besvären. Min senaste löptur – MsFattyy (instagram)

Leave a Reply