Ännu en vecka till ända

Så var ännu en vecka och helg till ända. Vi har inte gjort många knop denna helg och ändå har den varit full, på något vis.

Imorse kom min pappa in. Idag kom han inte förrän nästan kl 10 och då hade jag hunnit börja tänka att han kört i diken på vägen hit. Jag är morgonpigg, men min pappa är värre 🙂 ”Jag kommer väl som vanligt”, säger han och jag svarar att det tycker jag. Då brukar han dyka upp efter halv 10, och då börjar kaffedrickandet.

Vi städade ut julen och knackade sönder pepparkakshuset och hinkade kaffe!

Efter lunch åkte Vilmer till en kompis. Jag och Noria dansade zumba och sedan var det dags för kalas hos grannflickan. Noria gav bort pyssel, dansade dansstopp och lekte fingerborgsleken och jag hinkade kaffe.

När jag kom hem kom jag på att jag själv inte ätit frukost utan darrade som ett asplöv av all söndagskaffe. Jag ställde mig i köket, med en god bok i lurarna, och lagade söndagsmiddag och dansade sedan vidare med zumba. Imorgon lämnar jag tillbaka skivan till min kollega, så det gällde att prova så mycket som möjligt. jag fick upp pulsen rejält och hade kul under tiden. Bra hemmaträning, helt enkelt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply