Badankor från Ekoleko

För flera veckor sedan vann jag en tävling hos Tumadre, där jag vann ekologiska badankor från Ekoleko. Men ankorna kom aldrig! Så jag mailade Ekoleko igår som meddelade att de skickats för länge sedan, men som direkt skickade en till laddning. Mitt i julstressen, antar jag. De kom idag, supersöta! Barnen ska få tre av de fyra ankorna i bonusjulklapp. En spar vi till julbadet 🙂

De hittas här.

Söt julanka med tomteluva, tillverkad av det klimatsmarta materialet naturgummi
Kul i badet men också att tugga på för de allra minsta (vilket är ofarligt då den är helt giftfri). Tål att tuggas på även med nya vassa tänder utan att den går sönder. Men även som en kompis i badkaret!
Varje gång du köper en av våra fina badleksaker i naturgummi skänker vi pengar till Operation Smile (http://ekoleko.se/operation-smile.html)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply