Bebis i Bälinge

Tänk så rogivande det kan vara att få hålla i en snusande liten bebis. Idag har vi varit och hälsar på Jessica och Lennart som fick en liten Moltas för drygt två veckor sedan. Mycket mysig stund, med brasa och go´fika. Jag har känt Jessica och Lennart i många år och ändå är det fullkomligt helt självklart att det ska finnas en liten bebis där ”helt plötsligt”. Underbara varma människor som kommer att bli fantastiska föräldrar.

Vi hade köpt med oss en liten onepiece. Någon sådan kommer jag själv inte att ta på mig, men till en liten plutt kanske det kan passa. När jag var på Panduro igår såg jag dekorband med typiska bebismotiv. Jag köpte en bit och satte på paketet. Sådant ska jag leta vidare efter. kan ju vara lite gulligt att sätta band på. Jag vill gärna bli bättre på att göra söta paket, lite dålig fantasi ibland.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply