Behöver springskor och sport-BH

14450-947back

Nu när jag kommit igång med träningen inser jag att det föder ett visst köpbehov. Det finns saker jag vill ha och saker jag behöver. Jag VILL ha hörlurar som sitter på plats. Inte snäckor utan sådana man har utanpå, som tål lite svett 🙂 Gärna färgglada!

Jag MÅSTE ha nya springskor, så är det bara. Det har ni hört mig säga förut, tror jag minsann, för det är samma skor jag springer i fortfarande, flera år gamla. Att springa i toningskor går inte, och nu vill jag inte begränsa mig till att gå på bandet längre.

Sedan BEHÖVER jag en till sport-bh också. Jag har 3 stycken. En som skaver under armarna. Inte för att den är dålig, det är en dyr och prisad bh som jag bara använt 5-6 gånger. Sedan har jag en billig rackare också, som skulle duga till tillfällen då jag bara gymmar, men jag ska försöka att springa lite varje gång jag är på gymmet. Den har dessutom blivit lite för stor, en klassiker när man är duktig och tränar- tuttarna krymper mer än magen….känns det igen! Och så har jag en riktigt bra, men det räcker inte.

Jag packar alltid träningsväskan med rena kläder efter ett pass, medan resten slängs i tvättmaskinen. I tisdags glömde jag att ta med top efter att jag tvättat upp den och att springa i vanlig bh gör ont!

Så nu ska jag på jakt efter enkla skor att springa i och en bra sport-bh. Jag hittade en tävling också, där man kan vinna en sport-bh från Swegmark hos Fru P och den ska jag ge mig in i på stört.

Hos 56kilo kan man just nu tävla om ett par snygga träningstight från MXDC. Jag ska så klart ge mig in i den tävlingen också 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply