Besök på sjukan

Nu är jag tillbaka efter att ha varit uppe hos pappa ett tag. Jag hade med mig lite mat, fika till oss under tiden vi var där och teckningar från barnen. Carro hade köpt lite annat gott, tidningar och läsglasögon så han kan läsa lite. Bland annat all info om mediciner 🙁

Han var i mycket bättre skick än jag befarat, men inte är det bra inte. Eftersom de inte släpper ut honom ens på lite luftning (och inte rökning heller vilket ju är bra, men säkert tufft även om han aldrig skulle erkänna det) så finns det verkligen anledning att ta detta på allvar. Nu ska jag inte skriva mer om honom och hans liv, det känns inte schysst. Det kändes skönt att träffa honom och prata lite. Vi spelade tom kort, chicago, och det var inte igår! Drack lite kaffe och pratade med andra patienter och sköterskor. Jag hoppas jag hinner dit en sväng imorgon också, mellan sommarfikat för personalen på skolan och det att jag ska vara tillbaka och ställa upp stolar inför avslutningen på kvällen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply