Better you naturlig bcaa hos Svenskt kosttillskott

Jag fick chansen att välja en produkt från ett urval hos Svenskt kosttillskott och hade inte så svårt att välja faktiskt. Jag blev nyfiken på märket Better You eftersom de har en naturlig BCAA . Den är sötad med stevia, som jag tycker är ett mycket bättre alternativ än socker, och bättre än andra sötningsmedel.

Det blir min nationaldagsdrink här hemma nu, innan jag ska ge mig på dagen träning. Jan fick en flaska med denna dryck tidigare idag, innan han drog iväg på milen på Ekebyloppet.

Jag testade igår när jag var ute och sprang och promenerade i Funbo medan Vilmer tränade. Det första jag märkte var att den är väldigt neutral i smaken, inte alls så där sötsliskig som många sportdrycker kan vara. Den smakar lite som svag, osötad saft. Den gav inga konstiga bismaker alls faktiskt, inget som stannar i munnen när man kutar iväg!

Jag dricker i regel på tok för lite, både under en vanlig dag och under träning. Men den hör kan jag absolut få i mig, både för att det är lite godare än vatten men inte för ”kvalmig” som smält piggelin som jag stött på bland andra bcaa.

Jag tar gärna bcaa-dryck före ett lopp, men också om jag styrketränar, även om jag inte pressar så hårt i gymmet. Jag tycker det ger mig mer energi, kämpar på lite till. Dessutom tycker jag om att springa med relativt lite i magen, så lite bcaa innan ger en liten mättnad och en bra rivstart.

8 gram protein (fria aminosyror) i en normalstor portion. 28 kcal per portion. Inget tillsatt socker. Den finns i tre olika smaker. Den jag testar är passionsfrukt/blåbär, men det finns även melon/päron och äpple/fläder.

Svenskt kosttillskott ger fri frakt vid köp över 100 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply