Bikarbonat, lertvål och citronskölj

Lertvål Shampo, 125 g i gruppen <a href=/3/sv/artiklar/halsokost/index.html>Hälsa/Kropp</a> > <a href=/3/sv/artiklar/halsokost/harvard/index.html>Hårvård</a> hos Bodystore.com (A1999469)

Igår var mitt hår rejält smutsigt, så något bra behövdes. Jag skrubbade håret med bikarbonat först, och fick faktiskt bikarbonaten att skumma lätt för första gången. Sedan lät jag lertvål sitta i en bra stund och sköljde sedan med citron. Något surt behövs ju efter den basiska bikarbonaten. Vanligtvis använder jag äppelcidervinäger, men igår blev det alltså citron eftersom det skulle duggregna idag. Äppelcidervinläger stinker om håret blir fuktigt.

Äppelcider och citron kan vara bra mot mjäll för den som har det. Ger också glans. Man blandar citron med vatten och sköljer igenom utan att skölja bort sedan. Jag tvinnade ihop håret och gick och la mig. Idag känns håret stylat, med massor av volym. Inte en produkt behövdes i det och ändå inte platt. Detta gör jag om!

Lertvål Shampo är framställt av ren och mineralrik lera som innehåller naturliga saponiner. Ger hy och hår behövlig omväxling från kemiska preparat och återställer hudens naturliga balans och mjukhet.

Herbiques Lertvål Shampo bevarar hudens naturliga fukt och pH-värde. Gör huden mjuk och len över hela kroppen.

Shamponering med Lertvål Schampo har en välgörande effekt på hårbotten och ger fylligt och glansigt hår. Lämpad för såväl torrt som fett hår då hårbottens eget fukt- och pH-värde bevaras. Härigenom motverkas också mjällbildning, samtidigt som överproduktion av fett hos talgkörtlarna undvikes. Detta gäller huden över hela kroppen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply