Bio med Noria

I förmiddags satt jag och funderade på om inte Noria och jag skulle göra nåt på egen hand idag. Det har varit sånt fokus på Vimer och hans hälsa över en vecka. Så vi kollade upp biofilmer och insåg att kl 13 gick Vem-filmerna. Men sedan gick klockan och det blev för sent. Så vi valde Prinsessan Lillifee istället, kl 15.10. Hennes längst film, över en timme lång. Det gick bra, men usch, filmen var itne bra. Nu har vi fått så mycket rosa att vi klarar i evigheter. Platt film, som enbart gick ut på att allt skulle vara gulligt och att allt löser sig med att vifta med det rosa spöt. Sånt ger jag inte mycket för! Tror inte Noria var så imponerad heller. Hon har inte pratat om filmen alls och visade inga direkta reaktioner på nåt under filmen.

Men det är ändå mysigt att gå på bio. Sitta i mörkret och viska och hålla handen. Eller viska och viska, jag viskade till Noria att hon skulle viska och då haövvrålar hon MEN JAG VISKAR JU REDAN

….och så detta med ordet redan. Alla som träffar Noria då och då vet att hon överkonsumerar ordet redan, så jäkla rolig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply