Bonusträning

Idag finns det ett step-pass kl 16. Det passet kan jag i princip aldrig gå på. Har gjort det en gång då Jan var hemma med sjuka barn, ananrs arbetar han ju den tiden. Idag kände jag på mig att jag skulle kunna få till det. Kom på att jag kunde smsa Amanda, lillsyrran. Det visade sig att hon visst skulle till stan och dessutom sedan till Carro, andra syrran som ju bor här i Slavsta. men skulle de hinna.  15.35 fick jag veta att de var klara med sitt. 15.50 var de här och 16 var jag på plast på gymmet, kanon. Och har man liksom inte räknat med att få köra ett pass är det ju extra kul och känns extra bra efteråt. Det kändes riktigt bra i kroppen, känner helt kalrt att jag fått upp konditipnen och rörligheten lite. Har dock lång bit kvar med just rörligheten och styrkan. Passet avslutades med saftig magträning på pilatesvis, fy fan vad det sved i min vobblande, darrande mage!

Mamma hade åkt vidare när jag kom hem hem, men Amanda satt med barnen och byggde med duplo. Eftersom barnen var nöjda med sin moster som sällskap och med glass i magen borde de klara av att vänta ett tag med maten. Så jag passade på att göra en ny rätt, som skulle bli klar lagom till Jan skulle komma hem framåt kvart i 6.

Jag kokade röda linser, röd quinoa och vit (eller heter det gul? eller ljus?) quinoa. Stekte kycklingfilé i olja med vitlök och färskriven ingefära. Sedan la jag i zuccini, röd och orange paprika och en gul lök och saltade. Lät det sedan koka i lite matlagningsgrädde. När det var genomkokt hällde jag på lins- och quinoablandningen med den vätska som fanns kvar. Svängde ihop en till hummus och skalade några morötter också. Gott! Till det ett glas Vina Maipo.

Nu blir det TV:soffan med lite mer vin och resten av kikärtsröran.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply