Frukost är svårt.

När jag vaknar är jag hungrig. Samtidigt är tiden knapp. Därför tycker jag att det är lite svårt att komma på nyttig frukost. Jag har alltid ätit havregrynsgröt, men har nu i alla fall övergått till fiberhavregryn. Och så läste jag att havregryn faktiskt är bra, alltå ur GI-synpunkt. Hoppas det stämmer!

Idag hade vi dock mer tid, lördagsmorgon. Barnen älskar lördagsfrukost för då får de risgrynsgröt….jag äslakr det också, men lät bli. Jag tog en tallrik yoghurt med granola från renée voltair, hällde på kanelkryddade solrosfrön, krossade linfrön och psylliumfrön. Sedan åt vi ägg alla 4, och jag och Jan delade på en avokado. En gul körsbärstomat och en god smörgås också. JAg har ätit väldigt få smörgåsar på sista tiden, så denna var jättegod!

Sedan for Jan och Vilmer iväg på familjegympa. Jan har ju kort på Campus och är har de pass på lördagar. barn från 3 år, men det är en del mindre barn där också, så snart får nog Noria följa med också. Det är ju en kanongrej för far och son att göra ihop. Gympa är inte bara för tjejer! men in tight är bra! Jag och Noria har istället tagit en härlig promenad i solen och lyssnat på fåglarna. Nu ska jag snart förbereda lunch, så det är kalrt när boysen kommer hem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply