Bröllopsdags

Det ska bli så kul att gå på bröllop. Det är ett barnfritt bröllop, och Carro har lovat att ta hand om barnen. Och hon är fantastisk med barnen, så det känns tryggt! Tusen tack systra mi! Har börjar förbereda barnen lite och hoppas de kommer somna fint. Sedan kan man ju hoppas att de sover bra på natten också, så vi får sova lite, men det vågar vi inte hoppas på. Vi får helt enkelt vara i sådant skick att vi tar även en mardrömsnatt även om de sällan förekommer numera. Mardrömsnatt börjar dock dyka upp i annan bemärkelse. Noria har verkar ostörd av drömmar hittills, men nu verkar de ha blivit mer intensiva. Kl 4.30 häromnatten var hon arg på far sin som hade tait fel pusselbit. Och inte gick det över heller, somnade om och vaknade snyftande efter ett tag igen och så häll det på tills hon somnade om i vår säng.

Nu håller jag mest på och funderar på hår och smink. Kläder och smycken är klara, men det vore skoj med en kul frisyr. Eller vilken frisyr som helst! Men jag är inte duktig på håruppsättningar. Jag har surfat runt på enkla håruppsättningar idag, får väl se om jag får till något. Eller finns det någon som är sugen på ett extraknäck en timme? Och om någon undrar-ja, jag kommer att tvätta håret!

Inte har jag bokat in sminkning heller, och nu är det nog i senaste laget om man ska få tag på tid. Jag brukar unna mig det vid större tillställningar, på bodyshop eller make up store.  Men är nog lite bättre på smink än hår. Det gäller ju bara att avvara tiden. Sminkar mig inte så mycket till vardags, men har nog grejer å jag klarar mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply