Chockmiddag

Barnen var nog lite chockade idag när det serverades korv med bröd till middag. Det äter vi aldrig! Kanske eventuellt som mellis på IKEA eller så men inte till middag. Men det gjorde inget idag, för Jan hade gjort en jättefin cole slaw, köpt bra korv med mycket kött, fixat en mozzarella och tomatsallad, en bönsallad, äpplen och paprika. Barnen åt mer grönsaker än korv. Jag slungade över korven och brödet till Jan när barnen inte såg på 🙂 och nöjde mig med allt det andra. Känns bra! Nu finns det nog någon kalori kvar till teet ikväll!

Coleslaw gjordes av vitkål och morot, lättcreme fraisch, majonnäs och så tog han lök, salt och peppar.

Enligt en studie från Karolinska Institutet minskar risken för magcancer med 57 procent om man äter tre portioner morötter i veckan, jämfört med den som äter mindre än en halv portion. Det är ämnet betakaroten, som även finns i vissa bladgrönsaker, som tros ha den skyddande effekten. Gi viktkoll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply