Crearome rasul tvållerapulver

IMG_3550.JPG

Nu har mitt hår kommit in i sommarläge. Det får finna sig i att bli testat på, om det ens ska få sig någon tvätt då och då. Efter hårfärgningen med Radico häromveckan har jag varit försiktig med vattentvätt. Jag har helt enkelt velat att färgen ska suga in ordentligt, om det nu funkar så.

Men häromdagen, en riktigt regnig stund, stängde jag in mig i badrummet med lertvål i håret. Det var ett tag sedan jag hade det hemma, har helt enkelt glömt bort det. Men sist jag beställde från Bodystore la jag ner en i varukorgen. Förut har jag haft rasullera i småbitar som man löser upp. Den här gången testade jag pulver, som man blandar ut i vatten.

Det tvättar håret rent (om man nu har ett hår som är fritt från silikon) och passar lika bra som tvål till kroppen eller som ansiktsmask. Den absorberar helt enkelt fett och smuts från hårbotten utan att det innehåller tensider. Så för den som har en känslig hud eller hårbotten kan det vara värt att testa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply