Dafi vattenfilterkanna

20140405-195906.jpg

Jag valde en ganska stark rätt på Koh Phangang. Jag älskar thaimat och tycker om när det är lite tryck! Men nu är jag törstig. Det blir inget mer vin idag, 1.5 glas på eftermiddagen räcker för den här helgen. Här hemma väntade kallt och rent vatten. Igår fick jag nämligen hem en Dafi-kanna och filterpatron från Bodystore att prova och utvärdera.

Filtret ska ta bort klor, järn, kalk och tungmetaller från vattnet, samtidigt som det tillför mineraler. Helt enkelt sätter man patronen i kannan och låter vattnet rinna igenom. Sedan kan man förvara vatten och kanna i kylen och sedan fylla på med mer vatten efterhand.

Det känns att vattnet smakar annorlunda, lenare på något vis. Det kan också göra så att aromer av annat, t ex kaffe och te, förstärks.

Det lustiga var att jag idag såg en sådan kanna på vartenda bord på Voltaire i PUB-husen när vi gick där och letade godsaker.

Kannan kostar 189 kr med en patron i. Den räcker 30 dagar eller 125-150 liter vatten. Seadn kan man köpa 3-pack patroner för 119 kr.

Vi fick en vit kanna, men det finns också många andra färger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply