Den andra tårta med legofigurer

Usch, vad jag äter. Jag har alldeles för mycket gott hemma nu, och på något vis slappnar jag inte av förrän de är slut. Det är dock en omöjlig situation, så jag slänger i frysen och hoppas jag glömmer bort dem. Jag bakade lite för mycket till födelsedagen, folk äter helt enkelt inte 7 sorters kakor längre 🙂

Tårta går inte att frysa in, så den har vi mumsat på ett par dagar. Det blev en hel tårta över efter söndagen. I måndags kom Janne och Amanda på middag och tog en bit på gamla och en bit av nya. Igår kom Sussie och lämnade tillbaka lånade kläder så då slängde jag fram tårtan igen. Barnen fick en bit till kvällsfika idag, och nu ska jag ta en bit till ”bonde söker fru”. Sedan åker den i soporna.

Precis som den första så har den här chokladfluff och bananmousse. Men sedan har den ett lager med maräng också. Gjorde en marängskiva som fick bli lock, för att få den jämnare än den var från början. maärngen mjuknar ju sedan och blir jättegod. Grädde och lite legofigurer på. Den blev andra hands-tårtan, med de lite fulare figurerna och den lite fulare loggan. Med grädde på istället för marsipan osv, men minst lika god!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply