Diet noodles från Gymgrossisten på Väderkvarn

IMG_0599 (Large)

Jan skickade ett meddelande strax före om att han var på väg hem, nice, lite tidigare än vad jag kan räkna på med fredagar. Många går kanske tidigare på fredagar men eftersom det är min hämtningsdag jobbar han fulldag. Så nu när han ändå skulle åka tidigare bad jag honom hoppa in på Gymgrossistens butik i hörnet på Väderkvarnsgatan. Vi skulle äta sista rätten ur Middaxkassen idag, pastarätten och jag ville inte ha pasta nu när jag klarat mig så bra hela veckan. Nej, kvällens kolhydrater vill jag lägga på annat gott, som är mer värt 🙂

Vi har aldrig varit dit, men kommer absolut att sticka in huvudet igen. Jan hittade de nudlar i åt tidigare i sommar, Diet noodles. 25 kr per paket. Jag ska verkligen utforska marknaden efter liknande produdkter, bra projekt 🙂 Tips?

Vi gjorde den goda tomatsåsen med räkor och vitt vin och dukade fram med pasta till barnen och nudlarna till oss, men det visade sig att barnen gärna ville ha nudlar också. Lyckades dock övertala dem att smaka nudlar men äta pasta också. Jag är inte helt säker på att jag vill dra ner så mycket på deras kolhydrater när de äter så bra i övrigt, växer och rör sig massor.

Höll på att bli tokigt i rubriken, eftersom jag precis upptäckte att jag skrivit Gyngrossisten, tänk dig den butiken 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply