Dr.Oetker tradizionale

Som jag sa tidigare har vi fått prova några produkter via Smartson. Idag räddades vi lite av en av produkterna, en fryst pizza från Dr Oetker som jag hämtade ut i veckan. Som sagt tidigare åt vi varsin korv ute, så det behövdes inte mycket. Och mycket fanns det verkligen inte hemma heller, måste handla imorgon bitte.

Så vi delade alla 4 på en pizza, som en del av fredagsmyset.

Den var jättegod, kanske den godaste frystpizzan jag ätit. Många är så där brödiga, lite sega, med för lite fyllning och bara dålig ost. Denna var nog motsatsen. God ost, frasig botten och mjuk i övrigt. Pesto, mozzarella och några tomater var det på denna. det fanns bara två sorter att välja på där på ICA i Gottsunda, och den andra var ”spinaci”. Hade jag unnat välja med skinka hade jag nog gjort det då det lockar barnen lite mer, men de åt den här också.

Jag lagar gärna egen pizza och vi har en bra pizzeria här i Slavsta, men skulle jag äta fryst pizza igen skulle jag välja ur den här serien. Kan kanske vara bra att ha några i frysen, ifall sjukdomar kommer till familjen fler fredagar 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1Pingbacks & Trackbacks on Dr.Oetker tradizionale


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply