Eco cosmetics brun utan sol

20140609-212059.jpg

Jag har provat min första ekologiska brun utan sol. Jag har provat en del från Eco cosmetics förut men inte just en sådan. Jag provade för första gången igår, bara lite på ben och armar. Jag är alltid lite rädd för att det ska bli ojämnt, men det gick fint.

Jag tog som sagt bara lite tunt men är nöjd med resultatet efter en gång. Givetvis får man bäst resultat av att upprepa, vilket jag tänkte göra 🙂

Nu ser jag till att skaffa mig lite färg inifrån genom morotsjuice med extra karoten, och lite utifrån med kräm. Och så går det att förstärka lite till med min härliga Golden glow soufflè från Nourish. Så himla noga är det inte att vara brun. Jag offrar inte hälsa och liv för att bli brun några veckor, men att få bort det där likbleka är ju alltid skoj.

89 kr kostade den och kommer ju räcka åt mig så här under försommaren.

Har du provat en ekologisk brun utan sol som varit bra?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Eco cosmetics brun utan sol

  1. Jessica
    10 juni, 2014 at 07:04 (10 år ago)

    Jag använder också denna för tillfället. Har bara testat i ansiktet än så länge, men ska nog smörja mina kritvita ben också. 🙂 Färgen verkar bli bra tycker jag, synd bara att den har den där typiska brun utan sol-lukten…
    Kram!

Leave a Reply